MAME 0.64 32K setting keys problem

This is where all archives of old posts go that were related to any versions of MAME that have been obsoleted. This sub-forum is read only.

Moderators: toqer, gothic_hobbit, civilian, okaygo

MAME 0.64 32K setting keys problem

Postby viperrx » Mon Jan 05, 2004 4:27 pm

Hi experts, someone on kaillera teach me to use TAB key to set keys, but how do you set "NONE" for a key?

What I mean is to set nothing to that specified key, like

    Player 1 start 5
    Player 2 start 6
    Player 3 start none <== (that's what I wanted)



because I have conflicts in my keyboard
viperrx
 

Postby GKOFTeam » Mon Jan 05, 2004 4:46 pm

er... just set a key that u don't use. So, there's no problem for you... I think that you can't set "none" for a key, but I'm not sure at all.
In competition... individual ambition serves the common good. Adam Smith.
GKOFTeam
Junior Member
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 05, 2004 1:49 pm
Location: Spain

Postby GKOFTeam » Mon Jan 05, 2004 4:48 pm

er... just set a key that u don't use. So, there's no problem for you... I think that you can't set "none" for a key, but I'm not sure at all.
In competition... individual ambition serves the common good. Adam Smith.
GKOFTeam
Junior Member
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 05, 2004 1:49 pm
Location: Spain

Postby birddman » Mon Jan 05, 2004 9:38 pm

escape key always worked for me...........
birddman
Senior Member
 
Posts: 23
Joined: Wed Nov 26, 2003 9:24 pm


Return to MAME Archives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron