Where to grap chd files for killer instinct

This is where all archives of old posts go that were related to any versions of MAME that have been obsoleted. This sub-forum is read only.

Moderators: toqer, gothic_hobbit, civilian, okaygo

Where to grap chd files for killer instinct

Postby Andre » Wed Jun 01, 2005 4:16 am

i need help finding chd files for killer instinct for mame 64. any help would be great
Andre
Die-Hard Member
 
Posts: 137
Joined: Tue Feb 08, 2005 8:13 pm

Postby Rockafeller » Wed Jun 01, 2005 11:24 am

http://tinyurl.com/86ktp

It's a t0rr3nt, so you'll need a client if you don't already have one. It's the one I use for MAME32k, so it should work for whatever intents you have with MAME 64 I think.
Rockafeller
Junior Member
 
Posts: 7
Joined: Wed Jun 01, 2005 10:36 am

Postby Andre » Wed Jun 01, 2005 8:54 pm

Rockafeller thank's.. is there anything you need help with
Andre
Die-Hard Member
 
Posts: 137
Joined: Tue Feb 08, 2005 8:13 pm

Postby Rockafeller » Thu Jun 02, 2005 12:07 pm

Speaking of Killer Instince, do you (or anyone who may be reading) happen to have the KI2 chd? I don't need it, but the reason I ask is because when I boot up KI2, the test switch is stuck on, and it just goes direclty to the test screen. If I hold F2, then press F3 to restart it starts fine but as soon as I let go of F2 the switch goes back on.

It's really weird because when I check the dip switch options it says its off, but in the in-game switch test it shows it as on. Once I restart with the method I mentioned it will show it as off or on correctly so long as I hold F2 down. But once I release F2 it just goes back to on.

Really wracking my brain here.

Oi, forgot to mention that it's the 1.4 version, with or without the 1.4k upgrade. Getting 1.3 now to test that and see how that reacts.

EDIT And it reacts the same way.
Rockafeller
Junior Member
 
Posts: 7
Joined: Wed Jun 01, 2005 10:36 am


Return to MAME Archives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest